in ,

COVID-19 PROTECT de la GRAWE Carat Asigurări

Articol de: GRAWE Carat

GRAWE Carat lansează un nou produs de Asigurare de Sănătate pentru Călătorii peste Hotare cu acoperire specifică pentru cazul de îmbolnăvire cu COVID-19!

grawe asigurare covid 0

Pandemia de Coronavirus ne-a afectat viața, inclusiv libertatea de a călători, și cu toții trebuie să ne adaptăm condițiilor specifice impuse de acest nou virus. Rămânând ca întotdeauna aproape de nevoile clienților săi, GRAWE Carat a înțeles să răspundă acestor solicitări speciale cu cea mai bună acoperire adaptată situației.

De acum, asigurarea de călătorie COVID-19 PROTECT acoperă și cheltuielile medicale în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus, în plus față de alte boli sau accidente care apar în timpul călătoriei în afara Republicii Moldova.

Pentru o siguranță completă în aceste vremuri incerte, oferim clienților și varianta COVID-19 PROTECT PLUS care, suplimentar, garantează acoperirea cheltuielilor de anulare a călătoriei ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Este esențial să călătorești mereu cu o asigurare care te protejează. Dacă aveți planificată o călătorie în curând, COVID-19 PROTECT de la GRAWE este cea mai potrivită alegere!

Călătorești mai Relaxat atunci când ești Asigurat!

GRAWE Carat Asigurări este parte a unui concern financiar austriac care și-a dovedit stabilitatea și puterea financiară de-a lungul a peste 192 de ani de existență și care adună într-un întreg experiența acumulată în cele 13 țări europene în care este prezent.

Grawe a intrat pe piața de asigurări din Republica Moldova în anul 2004 și astăzi, după 16 ani, GRAWE Carat ocupă Locul 1 în Topul Companiilor de asigurări, fiind singurul asigurător care oferă clienților săi o paletă completă de asigurări, la cele mai înalte standarde europene.

Date de contact: str. Alexandru cel Bun, 51, or. Chișinău; telefoane – (+373) 60 333 777 sau (+373) 78 330 777; www.grawe.md, office@grawe.md

P.