in , ,

OMGOMG AngryAngry

(foto) Accident teribil în această noapte pe Ștefan cel Mare! Șoferul unui Audi S8 ar fi intrat cu viteză într-un taxi

Un accident înfiorător a avut loc în această noapte pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. Potrivit martorilor, în jurul orei 01:30, un Audi S8 ce venea dinspre bulevardul Constantin Negruzzi a intrat cu mare viteză într-o Toyota Prius la intersecția cu strada Ismail, trecând intersecția la culoarea roșie a semaforului.

Accident Ștefan 10

În rezultatul coliziunii mai multe persoane ar fi decedat la fața locului. Potrivit martorilor, ar fi vorba despre patru persoane – două din taximetru și două persoane aflate în Audi. Se vorbea și de câteva persoane care au suferit traumatisme în celelalte automobile implicate în accident.

Vom reveni cu detalii despre acest accidentul cumplit imediat cum vor fi mai multe detalii.

Atenție! Imagini șocante!

Accident Ștefan 1

Accident Ștefan 2

Accident Ștefan 3

Accident Ștefan 4

Accident Ștefan 5

Accident Ștefan 6

Accident Ștefan 7

Accident Ștefan 8

Accident Ștefan 9

Sursă imagini: facebook.com/Carpost.md

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!