in , ,

OMGOMG LOLLOL COOLCOOL LoveLove WTFWTF AngryAngry

(video) Accident pe traseul Chişinău-Orhei. Un SUV Porsche a lovit un compactor folosit de drumari

Accident incredibil pe traseul Chişinău-Orhei, în preajma satului Ratuş. O șoferiță, care conducea un SUV Porsche, nu a putut observa din timp şi adapta viteza pentru a circula pe lângă o secţiune de drum care se afla în reparaţii, astfel încât a intrat într-un tăvălug de presare a asfaltului (compactor).

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Orhei Elena Băetrău, ne-a comunicat că la volanul automobilului Porsche se afla o șoferiță în vârstă 38 de ani, care ţinea drum spre Orhei.

Femeia nu a ținut cont de indicatoarele rutiere ce semnalizau lucrările de reparație a drumului şi fără a frâna, a lovit din partea posterior-laterală utilajul. Acesta din urmă staţiona la moment, autorul imaginilor video de mai jos menţionând că muncitorii ar fi fost la pauza de masă. Tot el afirmă că şoferiţa a făcut accidentul pentru că şi-ar fi distras atenţia în telefon.

În urma impactului automobilul a fost avariat în partea frontală, însă nimeni nu a avut de suferit. Poliţia continuă cercetările, iar şoferiţa riscă o amendă în mărime de până la 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

VIDEO: facebook.com/victor.crijanovschi // facebook.com/korolipohudeniamd

Loc.Ratus fiti prudenți la trafic si conduceți cu prudență.

Gepostet von Accidente rutiere Republica Moldova am Donnerstag, 2. Juli 2020

Gepostet von Ivan Ursachi am Donnerstag, 2. Juli 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!