in , , ,

AngryAngry OMGOMG LOLLOL COOLCOOL

(video) Momentul impactului surprins de o cameră video! Șoferul vinovat NU a încercat să evite accidentul și a intrat direct în Toyota Prius

Noi imagini apar pe rețelele de socializare în legătură cu accidentul ce a avut loc în această noapte pe Bulevardul Ștefan cel Mare, la intersecție cu strada Ismail și care s-a soldat cu mai multe persoane decedate.

Iată că există un filmuleț în care momentul impactului a fost surprins de o cameră video aflată în apropiere. Acum vedem cu siguranță că șoferul din Audi este vinovat de producerea accidentului. Acesta a intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului și a lovit direct şi lateral taximetrul care circula pe strada Ismail.

Revoltător este faptul că cel care se afla la volanul automobilului de model Audi S8 nu a încercat să evite nici măcar un pic accidentul. A intrat direct în Toyota Prius fără vreun schimb de traiectorie, evitând în același timp cu doar 1-2 metri un alt automobil care circula în aceeași intersecție.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!